Suomi
Gamereactor
uutiset
Dishonored

Ensimmäinen Dishonored-lisäri

Dunwall City Trials -toimintapakkaus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dishonoredin ensimmäisen lisärin on ilmoitettu ilmestyvän joulukuussa. Dunwall City Trials on toimintapainotteinen puuhapaketti, jonka kymmenen haastekarttaa pistävät pelaajan taistelu-, hiippailu- ja liikkumiskyvyt kokeeseen. Mukana on muun muassa vihollisaaltoja areenalla sekä kamppailua kelloa vastaan, ja kokemus maksaa 400 MS-pistettä tai noin viisi euroa.

Jos tällainen jättää sinut kylmäksi, kuten se jätti tämän toimittajan, ei pidä vielä vajota masennuksen syövereihin. Keväällä ilmestyy nimittäin Whalers-joukkioon keskittyvä, juonivetoinen lisäri, jossa astutaan salamurhaajien johtajan Daudin saappaisiin. Tällä luvataan olevan omat aseensa, yliluonnolliset voimansa sekä vempeleensä. Tässä lisärissä on myös peruspelin tapaan useita loppuratkaisuja.

Kolmatta lisäriä ei olla vielä sen kummemmin kuvailtu, mutta senkin luvataan ilmestyvän ensi vuoden aikana, ja toivon mukaan se muistuttaa näistä kahdesta ensimmäisestä lisäristä jälkimmäistä.

Dishonored

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Dishonored: Definitive EditionScore

Dishonored: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Definitive Edition on hieman liian vahva ilmaus tälle kokoelmalle, mutta se tarjoaa silti viihdettä kaikille hiippailupelien ystäville.



Ladataan seuraavaa sisältöä