Suomi
Gamereactor
uutiset
Wolfenstein

Wolfensteinista tehdään elokuva

Oscar-voittaja ohjaamassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vanha kunnon Castle Wolfenstein on siirtymässä valkokankaalle, eikä kyseessä ole mikään Uwe Boll -tuotanto. Panorama Median pressitiedote kertoo, että projektin käsikirjoittaa ja ohjaa Roger Avary, joka voitti vuonna 1995 yhdessä Quentin Tarantinon kanssa Oscarin Pulp Fiction -elokuvan käsikirjoituksesta. Avary on sittemmin kirjoittanut kässärit elokuviin Silent Hill ja Beowulf, sekä ohjannut Killing Zoen ja The Rules of Attractionin. Ei siis mikään turha kaveri.

Elokuvassa nuori jenkkikapteeni ja brittien salainen agentti tunkeutuvat leffan nimikkolinnaan, jossa Hitler aikoo paljastaa natsien uuden salaisen aseen. Sankarit joutuvat vastatusten Himmlerin Paranormaalin SS-divisioonan kanssa, ja homma menee odotetusti kummalliseksi.

Ohjaaja Avary kertoo pelanneensa Wolfenstein-pelejä jo lapsena, ja uskoo niiden vaikuttaneen syvästi hänen kirjoitustyyliinsä ja tapaansa ohjata elokuvia.

Wolfenstein

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
WolfensteinScore

Wolfenstein

ARVIO. Kirjoittaja Heikki Takala

"FPS-pelien isoisä" on aika uskalias väite. Wolfensteinin kohdalla se on täysin perusteltu kehu. Vieläkö vanha jaksaa potkia?



Ladataan seuraavaa sisältöä