Suomi
Gamereactor
uutiset
Dishonored

Dishonored vain 18 eurolla

Lokakuun laatuhiippailu Viagame-alessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuore Viagame-palvelu on aloittanut oman Black Friday -alensa kutkuttavin tarjouksin. Tarjolla ovat esimerkiksi Dishonored ja The Elder Scrolls V: Skyrim alle 18 eurolla - kovempi tarjous kuin mitä Steam tarjoaa omassa syysalessaan.

Molempien pelien kohdalla huipputarjous tosin koskee vain tuhatta ensimmäistä ostajaa, minkä jälkeen hinta nousee viidellä eurolla.

Myös muita tarjouspelejä löytyy muun muassa Doom 3 BFG Editionin, Crysis 2 Maximum Editionin, Battlefield 3:n ja Borderlands 2:n muodossa. Kampanjasivut löytyvät tästä. Kampanja päättyy 26.11.

MTG-ryhmään kuuluvan Viagamen toimintaperiaate perustuu latauskoodien myyntiin. Se myy koodeja muun muassa Steamiin ja Originiin, josta pelin saa itselleen.

"Näemme Viagamen Steamin tai EA Originin täydentäjänä", palvelun johtaja Amandine Durey kertoi Gamereactorille. "Kuluttajalle se on yksi lisävaihtoehto markkinoilla omine hintoineen ja kampanjoineen."

Dishonored

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Dishonored: Definitive EditionScore

Dishonored: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Definitive Edition on hieman liian vahva ilmaus tälle kokoelmalle, mutta se tarjoaa silti viihdettä kaikille hiippailupelien ystäville.



Ladataan seuraavaa sisältöä