Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

125 miljoonaa Grand Theft Autoa

Iso hyppy viimeisen vuoden aikana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on kertonut, että Grand Theft Auto -sarjaa on nyt toimitettu jälleenmyyjille 125 miljoonaa yksikköä. Kyseessä on kohtuullinen hyppy viime vuoden syksystä, jolloin sama luku oli 114 miljoonaa. Vanhat pelit menevät siis edelleen kaupaksi, ja Grand Theft Auto IV:n osuudeksi lasketaan 25 miljoonaa yksikköä.

Zelnick uskoo menestyksen takana olevan osittain se, ettei sarjaa tehdä vuosipohjalta. Zelnick kehui tästä huolimatta vuosittain ilmestyvää Call of Duty -sarjaa, mutta myönsi ettei Call of Duty: Black Ops II ole myynyt niin hyvin kuin Call of Duty: Modern Warfare 3, joka viittaa fanien väsyvän tiheään ilmestyvään pelisarjaan.

Grand Theft Auto myy sen sijaan paremmin joka kerta, eikä Zelnick halua sen törmäävän seinään vuosittaisten julkaisujen tapaan. Vuosimallin hän katsoo sopivan lähinnä urheilupeleille.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä