Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Bioshockin kantta puolustettiin

Peli hakee nyt laajempaa yleisöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ken Levine on puolustellut Wiredissä Bioshock Infiniten hieman geneeristä kantta, jossa poseeraa jälleen yksi yrmy isäntä aseen kanssa. Kyseistä kansikuvaa on ryöpytetty sen mielikuvituksettomuuden vuoksi, etenkin kun Bioshock-sarja yleensä maalailee paljon mielikuvituksekkaampia näkymiä.

Levinellä on kuitenkin selvä strategia kannen takana. Irrational Games kävi kyselemässä jenkkiyliopistojen veljeskuntien jäseniltä - jotka ovat monesti kovia pelaamaan - tiesivätkö nämä mikä Bioshock-sarja on. Levinen mukaan kellään ei ollut siitä aavistustakaan. Tämä on se demografia jonka mielenkiintoa pyssysankarikannella koitetaan vangita. Bioshockin ydinkohderyhmä tuntee jo sarjan, lukee siitä mm. Gamereactorista, tietää mahdolliset julkaisupäivät ja niin edes päin, joten heitä ei enää tarvitse erikseen houkutella.

Vaikka Levinen selitys onkin looginen, ja Bioshock Infinite varmastikin ansaitsee laajan yleisön osakseen, mahtaako tämä silti vakiinnuttaa tällaisten kansien asemaa, ja rohkaista markkinoijia pakottamaan kaikkia samaan kaavaan?

Bioshock Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...



Ladataan seuraavaa sisältöä