Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

Sim Cityä voi pelata ilman palvelimia?

Vuoto Maxisin sisältä tukee tuoreita havaintoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maxisin pomo Lucy Bradshaw on selittänyt kuinka Sim Cityä ei voida pyörittää ilman jatkuvaa nettiyhteyttä, kiitos kaikkien niiden lukuisien laskutoimitusten, jotka palvelimet hoitavat pelin aikana. Verkkovapaa pelaaminen vaatisi Bradshawn mukaan hyvinkin mittavia muutoksia pelin koodissa.

Nyt Maxisin sisäinen lähde on kuitenkin kertonut RPS:lle, että tämä ei yksinkertaisesti ole totta. Kyseessä on vahvistetusti pelin kehittämiseen osallistunut taho.

Lähteen mukaan palvelimet eivät tee mitään laskutoimituksia, jotka liittyisivät itse kaupungin pyörittämiseen. Sen sijaan ne välittävät viestejä pelaajien ja kaupunkien välillä, tekevät pilvitallennuksia, pitävät yhteyttä Originiin, jne. Lähde ihmettelee ymmärsikö Bradshaw kysymyksen jotenkin väärin.

Jotkut tuoreista havainnoista tukevat vuotajan lausuntoa. Markus "Notch" Persson on twiitannut pyörittäneensä peliä onnistuneesti ilman verkkoyhteyttä, ja myös Kotaku on onnistunut tässä omissa kokeissaan.

Lähde kertoo, etteivät palvelimet tee mitään tosiaikaisia kaupunkeihin liittyviä laskutoimituksia, vaan niillä on jatkuvasti jonossa ajoittaisia päivityksiä pelaajien kaupungeista, joihin sitten vastataan muutamien minuuttien päästä. Lähteen mukaan ei vaatisi paljoakaan muutoksia antaa pelaajien rakennella kaupunkejaan ilman internet-yhteyttä.

Pallo on nyt taas EA:n ja Maxisin käsissä.

SimCity
SimCitySimCity
SimCitySimCitySimCity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.



Ladataan seuraavaa sisältöä