Suomi
Gamereactor
uutiset
Dishonored

Seuraava Dishonored-lisäri paljastettiin

Dunwallin veitsi viiltää syvältä ja pitkään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesda on paljastanut Dishonoredin seuraavan, tarinapohjaisen lisärin, jonka päähenkilönä seikkailee Keisarinnan todellinen salamurhaaja Daud.

The Knife of Dunwall kertoo Whalersien johtajan vaiheista tämän muutettua peruuttamattomasti Dunwallin historiaa. Mystinen Outsider tarjoaa tälle avaimet parannukseen, mutta tämä saattaa herättää enemmän kysymyksiä kuin tarjota vastauksia.

Daud lähtee kuitenkin etsimään valoa tunnelin päässä salamurhaajiensa kera. Tällä on tietenkin oma valikoimansa ainutlaatuisia aseita sekä yliluonnollisia voimia, jotka tekevät Daudista omanlaisensa pelattavan.

Lisäri tuo mukanaan myös uusia alueita, joskin vanhoissakin maisemissa tullaan liikkumaan. Ja kuten alkuperäisessä pelissä, valinnat tulevat ratkaisemaan Daudin lopullisen kohtalon.

Daudin tarinaa jatketaan vielä tulevassa The Brigmore Witches -lisärissä, joka päättää Dishonored-lisärien sarjan.

The Knife of Dunwall ilmestyy 16. päivä huhtikuuta kaikille kolmelle alustalle 800 MS-pisteen tai noin kahdeksan euron hintaan.

Dishonored
Dishonored
Dishonored

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Dishonored: Definitive EditionScore

Dishonored: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Definitive Edition on hieman liian vahva ilmaus tälle kokoelmalle, mutta se tarjoaa silti viihdettä kaikille hiippailupelien ystäville.



Ladataan seuraavaa sisältöä