Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 4

Lisää todisteita BF4:n ominaisuuksista ja julkaisuajasta

Huhut Battlefield 4:n pääominaisuuksien ja julkaisupäivän suhteen osoittavat vahvasti samaan suuntaan. Vain virallinen vahvistus puuttuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Komentajamoodin tulo Battlefield 4:ään on saanut lisävahvistusta australialaisen EB Gamesin mainosjulisteesta, jossa moodia hehkutetaan yhtenä pelin avainominaisuuksista.

"Nouse täysin uuden Commander Moden istuimelle ja johdata joukkueesi voittoon", mainos hehkuttaa.

Myös Battlelog 2.0 saa hypeä osakseen. Palvelua kuvaillaan uudistetuksi versioksi Battlefield 3:n sosiaalisesta portaalista. Sen kautta pitäisi voida seurata jokaista kutia ja vastustajaa online-uran varrelta.

Lisäksi juliste lupailee Premium-asiakkaille eksklusiivisia romppeita ja lisäosia alkaen paketista nimeltä Drone Strike. EA on jo lupaillut jotain lisäosaa ilmaiseksi pelin ennakkotilaajille, mutta ei ole nimennyt sitä.

Siinä missä Drone Striken julkaisuaika on vielä avoin, antaa juliste pelille tarkan päiväyksen: 31.10.2013. Lokakuun loppu osuu yksiin aiemmin Gamestopin toitottaman julkaisuajan kanssa, joten se näyttää muodollista ilmoitusta vaille varmalta.

Päiväys saattaa pitää myös Suomessa. 31. lokakuuta on nimittäin torstai, jolloin EA:n pelit Suomessa yleensä julkaistaan.

Battlefield 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Battlefield 4 - China RisingScore

Battlefield 4 - China Rising

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä