Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek

Uusi Star Trek -peli kerää tyrmääviä arvosanoja

Lisenssipelien häpeälista sai uuden tulokkaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lisenssipelit ovat tänä vuonna jälleen näyttäneet, miksi niiden kohdalla puhutaan jopa kirouksesta. Aikaisemmin päin honkia menivät jo Aliens: Colonial Marines ja The Walking Dead: Survival Instinct, ja nyt häpeälistalle näyttää suuntaavan myös uusi Star Trek -peli.

Ensimmäiset reaktiot ulkomaisilta sivustoilta ovat painaneet Metacritic-keskiarvon 38/100 pisteeseen. Vannoutuneenkin Star Trek -fanin täytyy tunnustaa, että nyt uidaan surullisen syvissä vesissä.

Lupauksista huolimatta peliä ei ole vielä saatu Gamereactorin arvioitavaksi. Arvostelukappaleita ei ole ollut liiemmin liikkeellä ulkomaillakaan, sillä peli julkaistiin Jenkkilässä tiistaina ilman yhtäkään arviota. Pihtailu usein kielii siitä, että pelissä tiedetään olevan ongelmia.

Star Trek

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Star TrekScore

Star Trek

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Lisenssipelien taso on viime vuosina parantunut, mutta vastaan on jälleen tullut useita pelejä, jotka osoittavat, ettei pahamainen lisenssikirous ole minnekään kadonnut. Ikävä kyllä näihin peleihin kuuluu myös uusi Star Trek.

0
Star Trek

Star Trek

ENNAKKO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Ensi vuoden Star Trek -elokuva kääntyy myös peliksi. Arttu matkusti Las Vegasiin katsomaan, miltä uusi ja vauhdikas tähtiretki näyttää.



Ladataan seuraavaa sisältöä