Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V:n spessuversiot julkistettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on julkistanut Grand Theft Auto V:n erityis- sekä keräilyversion, jotka muuten ovat jo nyt innokkaimpien ennakkotilattavissa. Kaikki ennakkotilaajat pääsevät tämän lisäksi halutessaan pelissä Atomic-ilmalaivan rattiin.

Grand Theft Auto V Special Editionista löytyy pelin lisäksi steelbook-kotelo erityisellä kuvalla, Los Santosin ja Blaine Countyn kartta, kykybuusteri, lentokoneella suoritettavia haasteita, lisää pukuja, tatuointeja sekä diilejä kauppiailta ja ylimääräisiä aseita. Paketti maksaa 79,99 taalaa.

Grand Theft Auto V Collector's Edition puolestaan sisältää tämän kaiken lisäksi vielä turvatalletuslaukun ja avaimen, lippiksen, vanhoja klassikkohahmoja ja ainutlaatuisia ajoneuvoja sekä tallin jossa näitä pitää. Kokonaisuus toimitetaan erityisessä laatikossa, ja se maksaa 149,99 dollaria.

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto V Special Edition vasemmalla ja Grand Theft Auto V Collector's Edition oikealla. Klikkaa kuvia suurentaaksesi ne.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä