Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstar kertoi uutta Grand Theft Auto V:stä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on julkaissut joukon vastauksia Grand Theft Auto V:tä koskeviin kysymyksiin, ja valottanut ainakin pelin konsoliversioita hieman.

Ensinnäkin pelin Xbox 360 -versio tullaan toimittamaan kahdella levyllä. Ensimmäinen levy sisältää kahdeksan gigaa asennusmateriaaleja, joten pienten boxien omistajien täytyy hankkia lisätilaa vaikka USB-aseman muodossa. Toista levyä käytetään varsinaisen pelin aikana, eikä levyjä tarvitse vaihdella keskenkaiken.

Playstation 3:lla peli toimitetaan yhdellä Blu-ray levyllä, mutta myös se vaatii kahdeksan gigan asennuksen.

Toisekseen molempien konsoliversioiden mukana tulee Grand Theft Auto V:n moninpeli, joka on nimetty Grand Theft Auto Onlineksi. Kuulemme tämän luonteesta lisää joskus kesällä.

Kolmanneksi, ja tämä on saatettu jo arvatakin, PC-pelaajat jäävät toistaiseksi nuolemaan näppejään. Rockstar ei ole sanonut juuta eikä jaata Grand Theft Auto V:n PC-versiosta taikka seuraavan sukupolven konsoliversioista. Rockstar keskittyykin tällä hetkellä täysin siihen, että julkaisu tapahtuu nykykonsoleille ajallaan.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä