Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 4

Battlefield 4:n tarinasta tarkempaa tietoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dice on paljastanut tarkempaa tietoa Battlefield 4:n tarinasta ja ympännyt mukaan pari taidekuvaa hahmoista, joiden rinnalla kampanjassa taistellaan.

Pelaaja itse ottaa ohjaksiin kersantti Daniel Reckerin, joka kuuluu eliittiryhmä Tombstoneen yhdessä Clayton "Pac" Pakowskin ja Kimble "Irish" Gravesin kanssa.

Ryhmä paljastaa Azerbaidžanissa venäläiskytköksen orastavaan Kiinan vallankaappaukseen ja suuntaa tämän jälkeen Shanghaihin, jossa ryhmän olisi peiteoperaation turvin muljutettava maasta ryhmä VIP-henkilöitä.

Tällä välin Kiina on polttanut sillat Yhdysvalloihin, jonka väitetään järjestäneen maan tulevan johtajan Jin Jién salamurha. Kiinan tarttuessa sotalakiin Venäjän ja Yhdysvaltojen merivoimat asettuvat maan rannikolle ja tilanne uhkaa eskaloitua hallitsemattomaksi.

Tombstone onnistuu löytämään VIP-henkilöt ja evakuoimaan nämä USS Valkyrielle, mutta laivan saapuessa Singaporeen liittyäkseen laivastoon sota on alkanut. Mitä tämän jälkeen tapahtuu, nähdään lokakuun lopulla, kun peli julkaistaan.

Battlefield 4Battlefield 4
Clayton Pakowski ja Kimble Graves taistelevat pelaajan rinnalla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Battlefield 4 - China RisingScore

Battlefield 4 - China Rising

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä