Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands 2

Borderlands 2:n syksyn lisärit paljastuivat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gearbox Software on viikonlopun suurissa pelitapahtumissa San Diego Comic-Conissa ja PAX Australiassa paljastanut mitä ladattavaa lisäsisältöä on tiedossa Borderlands 2:een tänä syksynä.

Polygonin mukaan merkittävin tuloillaan oleva DLC-paketti on Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak, joka nostaa edellisen Ultimaten tavoin tasokattoa kymmenellä ja tarjoaa uuden Digistruct Peak -alueen pelattavaksi. Kyseisellä alueella Patricia Tanis antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia raid-pomoja vastaan, joiden tason pelaajat voivat itse määrittää luoden todella vaativia haasteita parempien palkintojen toivossa. DLC:n hinnaksi on ilmoitettu noin viisi euroa ja se ilmestyy joskus alkusyksyllä.

Halloweenin tienoilla on luvassa puolestaan ensimmäinen Head Hunter Pack nimeltään T.K. BAHA's Bloody Harvest, jossa ensimmäisestä Borderlandsistä tuttu hahmo palaa kuvioihin zombimuodossa. Head Hunter Pack -settejä on ilmeisesti tulossa useampia syksyn ja talven aikana, mutta niistä ei toistaiseksi kerrottu tarkemmin. On kuitenkin selvä, että jos Borderlands 2 vielä jaksaa vetää puoleensa, niin lisää pelattavaa on edelleen tulossa.

Syksyn aikana on tiedossa lisäksi ilmainen päivitys, joka lisää hahmojen ammusten kantokapasiteettia, suuremman repun ja pankin.

Alta voi katsoa Gearboxin Paul Hellquistin (creative director) E3:ssa tallennetun haastattelun, jossa mies kertoo muun muassa edellisestä suuresta Borderlands 2 -lisäristä Tiny Tina's Assault on Dragon Keepistä.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Bordelands 2 PSVR:lle joulukuussa

Bordelands 2 PSVR:lle joulukuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gearbox Softwaren Borderlands 3 on mitä ilmeisimmin tulossa, mutta studio työstää muutakin. Nimittäin Borderlands 2 saapuu PSVR-laitteelle 14. joulukuuta nimellä...

0
Uusi nöyrä nyytti vie paljon aikaasi

Uusi nöyrä nyytti vie paljon aikaasi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Humble Bundle eli nöyrä nyytti on taas jaossa niille, jotka kaipaavat Steamissa lisää pelattavaa. Endless RPG -paketti pakkaa samaan joukon pelejä, joiden läpäisyssä...



Ladataan seuraavaa sisältöä