Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Bioshock Infiniten lisäsisältö paljastettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioshock Infiniten lisäsisältöä on heruteltu jo hetken aikaa, mutta nyt meillä on viimeinkin tiukkaa tietoa kolmesta lisäripaketista, joista ensimmäinen ilmestyy jo tänään.

Clash in the Clouds on viiden euron areenapohjainen pläjäys, jossa keskitytään taistelunrytkeeseen. Pakettiin kuuluu 60 haastetta neljässä täysin uudessa ympäristössä. Onnistuneista suorituksista palkitaan mm. konseptitaiteella sekä uusilla voxophoneilla ja kinetoscopeilla. Tarjolla on tietysti myös saavutuksia tavoiteltavaksi sekä pistelistoja, joilla kilpailla kavereiden kanssa.

Lisäriaikataulu noudattaa itseasiassa Dishonoredin mallia, koska areenapakettia seuraa kahteen osaan jaettu tarinallinen lisäri. Kumpaisestakin osasta pääsee pulittamaan 15 euroa, joten 20 euron kausikortti voi olla tässä vaiheessa hyvä idea.

Burial at Sea vie pelaajat takaisin meren pohjassa lepäävään Raptureen. Booker ja Elizabeth tutustuvat tarinassa libertaarikaupungin salaisuuksiin juuri ennen sen romahtamista. Rapture on rakennettu miltei kokonaan uusiksi Infiniten moottorilla, ja taistelujärjestelmässä yhdistetään vanhan Bioshockin mekaniikkaa Infiniten uudistuksiin.

Tämä tarina viedään loppuun samaisen lisärin toisessa osassa, jossa pelaaja pääseekin hyppäämään Elizabethin kenkiin. Vielä ei tosin tiedetä milloin tämä tarinallisempi tarjonta tulee saataville.

Clash in the Clouds -traileri

HQ

Burial at Sea -traileri

HQ
Bioshock Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...



Ladataan seuraavaa sisältöä