LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Halo 4

      Halo-leffan peruuntuminen oli ohjaajan onni

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      District 9:n ohjaaja Neill Blomkamp on kertonut tuoreessa haastattelussa, että Halo-elokuvan peruuntuminen olikin hänelle oikeastaan onnenpotku.

      Halo-projektiin Blomkampin palkkasivat Peter Jackson ja Fran Walsh, vaikka tämä ei ollut koskaan aiemmin ohjannut täyspitkää elokuvaa. Blomkamp ehtikin jo esituotantoon asti, ennen kuin 20th Century Fox ja Universal Studios joutuivat erimielisyyksiin Microsoftin kanssa leffan paisuvasta budjetista ja Microsoftin osuudesta sen tuotoista.

      Blomkamp katsoo, että näin jälkeenpäin ajateltuna oli aika onnekasta, että projekti kaatui, ainakin hänen kannaltaan. Kiitos Jacksonilta ja Walshilta saamansa tuen, hän pystyikin ohjaamaan District 9:n. Kokemus opetti Blomkampin luottamaan omiin ideoihinsa ohjaajana, jota ei välttämättä olisi tapahtunut Halon parissa.

      Blomkamp on edelleen kiinnostunut suurista, olemassaoleviin sarjoihin pohjaavista elokuvista, mutta myöntää, että niiden kanssa ongelmaksi nousee usein se, että ohjaaja joutuu luovuttamaan osan luovasta vapaudestaan.

      Halo 4

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      Halo 4Score

      Halo 4

      ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

      Viiden vuoden odotus on viimein ohi. Master Chief tekee näyttävän paluun Halo-sarjaan uuden kehittäjän sorvaamana.



      Ladataan seuraavaa sisältöä