Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V:een järkälemäinen musiikkivalikoima

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V on Rockstarin suurin peli tähän asti, eikä tämä koske vain maailman kokoa. Pelin ääniraidasta vastaava Ivan Pavlovich kertoo Rolling Stone -lehden haastattelussa, että GTA V sisältää sisältää 15 radioasemaa, jotka soittavat 240 lisensoitua kappaletta. Mukana on myös kaksi puheradiota ja noin 20 elokuvan verran peliä varten sävellettyä musiikkia.

"Se on suurin soundtrack minkä olemme tehneet ja suurin sävellys minkä olemme tehneet", Pavlovich toteaa.

Musiikki täydentää äänimaailmaa tunnelman mukaan niin tehtävissä kuin verkkopelissäkin. Red Dead Redemptionin säveltäjä Woody Jackson tarjoilee fiilikset Los Santosin maalaismaisemiin, kun taas sähköisempää tunnelmaa luo saksalaisbändi Tangerine Dream ja rap-puolesta vastaavat Alchemist ja Oh No.

Pavlovichin mukaan tavoitteena on ollut vangita Los Angelesin henki. Ensimmäistä kertaa GTA-sarjassa on esimerkiksi pop-kanava, jonka toteuttaminen "kävi vain järkeen L.A.:n kontekstissa". Auton ratissa kuullaan myös mm. rockia ja meksikolaistyylistä musiikkia.

GTA V:stä ilmestyi eilen uusi traileri, jonka voi käydä katsomassa tästä.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä