Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstar pisti oikeat jengiläiset äänihommiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar kaipasi Grand Theft Auto V:een autenttisuutta, ja kävi ammentamassa sitä muun muassa oikeiden jengiläisten riveistä.

Pelin käsikirjoittaja ja tuottaja Lucien "Lazlow" Jones totesi haastattelussa, etteivät he halunneet mitään hölmöä näyttelijää Losista lukemaan taustahahmojen reploja, joten he kävivät värväämässä kaduilta pelottavan näköisiä jengihemmoja, joista eräskin oli päässyt vankilasta vasta edellisenä päivänä.

Jengiväki pääsi myös antamaan omaa palautettaan reploista, ja jos jokin ei tuntunut heidän mielestään aidolta, saivat he improvisoida vapaasti.

Autenttisuutta käytiin hakemassa myös syvästä etelästä. Jones ajoi Alabaman rajalle etsimään "ruraaleja ääniä" peliä varten. Tästä syntyi luova prosessi, jossa tuottaja istui paikallisten kanssa huonekaluista tehdyn nuotion ääressä grillaten ja juoden ponua, käyden aina muutaman tunnin välein äänittämässä muutamia repliikkejä.

Joskus taiteen vuoksi on pakko kärsiä.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä