Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Amazon listasi GTA V:n Playstation 4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Verkkokauppa Amazon.de on listannut Grand Theft Auto V:n Playstation 4:lle ja Xbox Onelle räjäyttäen ehkä noin tuhannen miljoonaa spekulaatiota siitä, onko peli sittenkin tulossa uuden sukupolven konsoleille.

Rockstar ei ole virallisesti vahvistanut peliä muille alustoille kuin Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Jopa 200 miljoonaa euroa maksanut peli tarvitsee ison laitekannan, jota uusilla konsoleilla ei alkuunsa ole. Amazon.de:n listauksia ei siis pidä ottaa varmana tietona.

Toisaalta uuden sukupolven versioita ei voi täysin sulkea poiskaan - etenkin kun uudet konsolit ovat teknisesti käytännössä tietokoneita. Yksi mahdollinen kehityssuunta olisikin ehkä se, että GTA V ilmestyisi myöhemmin sekä PC:lle että uuden sukupolven konsoleille.

Asian todellinen laita jää nähtäväksi, mutta se on ainakin varmaa, että peliä päästään pelaamaan nykykonsoleilla ensi viikon tiistaista alkaen.

Uutinen päivitetty Xbox One -listauksella.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä