Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA V:n PC-version puolesta yli 400 000 allekirjoitusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vetoomus Grand Theft Auto V:n PC-version puolesta on kerännyt yli 400 000 allekirjoitusta Change.orgissa. Vetoomus on ollut avoinna jo viime vuodesta lähtien, mutta sen suosio on kasvanut viime aikoina kiihtyvällä tahdilla. Vuorokaudessa allekirjoituksia on tullut 50 000. Vetoomus tavoittelee kaikkiaan 500 000 allekirjoitusta.

PC-pelaajien toiveet eivät välttämättä ole jääneet kuulematta, sillä hakkerit ovat löytäneet Xbox 360 -version koodista mainintoja PC:stä. Mukana on myös viittauksia Orbikseen, joka tarkoittanee PS4:ää.

Peli ilmestyi Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle tänään. Virallisesti Rockstar ei ole vahvistanut pelin tuloa muille alustoille, mutta Grand Theft Auto IV ilmestyi PC:lle reilut puoli vuotta konsoliversioiden jälkeen.

Kiinnostaako nähdä, miltä peli konsoleilla näyttää? Seuraa Gamereactorin suoraa lähetystä, joka jatkuu iltayhdeksään asti.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä