Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA V räjäytti pankin: 800 miljoonaa dollaria päivässä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V:stä on kovaa vauhtia muodostumassa superhitti. Take Two sanoo, että peliä myytiin julkaisupäivänään yli 800 miljoonan dollarin arvosta, mikä on tiettävästi enemmän kuin mikään peli tai elokuva on onnistunut myymään samassa ajassa. Aiemmin suurimman viihdejulkaisun titteliä heilutellut Call of Duty: Black Ops II tuotti päivässä "vain" 500 miljoonaa dollaria. Grand Theft Auto IV ylsi 310 miljoonan dollarin pikavoittoon vuonna 2008.

800 miljoonan dollarin potti vastaa noin 600 miljoonaa euroa ja ylittää kirkkaasti reilun 200 miljoonan euron budjetin, josta uutisoitiin viime viikolla.

Parasta on tietenkin se, ettei suosio ole vain markkinoinnin ansiosta. GTA V kuuluu tällä hetkellä kaikkien aikojen arvostetuimpien pelien joukkoon sekä Metacriticissä että Gamerankingsissä. Gamereactorilta se sai täyden kympin.

"Olemme älyttömän ylpeitä Rockstar Gamesin luovasta saavutuksesta emmekä voisi olla ilahtuneempia julkaisun onnistumisesta", Take Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick kommentoi. Rockstar on osa Take Twota.

Grand Theft Auto V
Junan kyydissä mopon kahvassa. GTA V:ssä mahdollisuuksia on monia.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä