Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III edellyttää jatkossakin jatkuvaa nettiyhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uutisoimme eilen, että Blizzard on sulkemassa Diablo III:n kiistanalaisen Auction Housen ensi vuoden maaliskuussa. Ilmoitus herätti monissa pelaajissa toiveen, että studio olisi mahdollisesti luopumassa samalla myös pelin jatkuvan verkkoyhteyden vaatimuksesta.

Blizzard on kuitenkin leikannut näiltä unelmilta siivet saman tien. Yhtiön edustaja kertoi Rock, Paper, Shotgunille, ettei huutokauppa ollut ainoa syy verkkovaatimukselle:

"Meillä ei ole suunnitelmissa lisätä peliin offline-moodia. Vaikka jatkuva yhteys teki Auction Housen mahdolliseksi, niin se ei koskaan ollut pääsyy sen olemassaoloon PC:llä.

Peli on rakennettu alusta alkaen Battle.netin varaan, mikä tarjoaa monia tärkeitä etuja, kuten hahmotallennuksen palvelimille, sujuvan verkkopelin, huijauseston sekä sosiaaliset Real ID ja BattleTag -ominaisuudet", selitettiin Blizzardilta.

Nettiyhteyttä ei tarvitse kuitenkaan Diablo III:n konsoliversiossa, joka ilmestyi PS3:lle ja Xbox 360:lle syyskuun alussa.

Diablo III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!



Ladataan seuraavaa sisältöä