Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA Online lähestyy - Rockstar varautuu ruuhkiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V on nykyiselläänkin massiivinen peli, mutta se on vain kasvamaan päin. Ensi tiistaina peliin avautuu täysin uusi verkkopelipuoli, GTA Online, jossa jokainen luo oman hahmonsa ja jossa päästään rötöstelemään, kisailemaan ja tekemään tehtäviä maksimissaan 16 hengen porukalla.

Rockstar on paraikaa valmistautumassa verkkopelin avaukseen lisäämässä palvelinkapasiteettiaan. Studio kertoo blogissaan, että sillä on positiivinen ongelmaa: pelillä on tällä hetkellä jopa enemmän pelaajia kuin studiolla ennakkoon laskettiin.

Ruuhkia on jo ehtinyt syntyä, mikä on näkynyt Social Clubin ja iFruit-mobiilisovelluksen hidasteluna. Verkkopelin avaaminen vain lisää palvelimiin kohdistuvaa kuormaa, ja Rockstar toivoo pelaajilta palautetta kaikista eteen tulevista ongelmista.

Verkkopelin sisältöä aiotaan lisätä avauksen jälkeen ilmaisissa päivityksissä, osin saadun palautteen perusteella. Ensimmäisinä viikkoina luvassa ovat muun muassa moninpelattavat heistit ja mahdollisuus luoda omia kisoja ja tappomatseja.

Verkkopelissä on MMO-peleistä tuttuja mikromaksuja, mutta Rockstarin mukaan ne ovat täysin vapaaehtoisia. Niiden tarkoitus on nopeuttaa pelinsisäisen rahan saantia. Kuten tarinassa, raha näyttelee isoa roolia myös GTA Onlinessa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä