Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V:n verkkopeli pärähtää käyntiin huomenna!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V saapui fanfaarien saattelema pelikauppoihin 17. syyskuuta ja yksinpeliä on päästykin jo takomaan armotta viimeisen kahden viikon ajan. Huomenna tiistaina 1. lokakuuta saapuu ladattavaksi viimein myös GTA V:n moninpelikomponentti eli Grand Theft Auto Online, joka on maksuton kaikille pelin ostaneille.

GTA Onlinessa tarjolle tulee uusia tehtäviä ja aktiviteetteja, joita voi pelata sekä yksin että kavereiden kanssa verkon välityksellä. Lisäksi tiedossa on kaahauskisoja maalla, merellä ja ilmassa, urheiluaktiviteetteja sekä erilaisia räiskintäpelimuotoja 16 pelaajaa tukevissa otteluissa. Lisää GTA Onlinesta voi lukea muun muassa Rockstarin julkaisemasta tietopaketista sekä Gamereactorin arviosta, joka saapuu myöhemmin GTA Onlinen julkaisun jälkeen.

Gamereactor järjestää GTA Onlinen tiimoilta tiistaina Live Stream -lähetyksen Suomen aikaa kello 16-19. Liity katsomaan GR:n kansainvälisen toimituksen toilailuita Los Santosissa suorassa lähetyksessä täältä.

Katso lisäksi Grand Theft Auto Onlinen paljastustraileri alta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä