Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Jumissa GTA Onlinen tutoriaalikisassa? Kokeile näitä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V:n verkkopelin ongelmat jatkuvat. Rockstar on tehnyt palvelinpuolen korjauksia esimerkiksi oikaisemalla PSN:stä löytyneen käyttäjämäärärajoitteen ja poistamalla väliaikaisesti GTA-rahan myynnistä, mutta osa pelaajista jumittaa edelleen ensimmäisessä tutoriaalikilpailussa, jota ennen ei voi siirtyä varsinaiseen moninpeliin.

Rockstar kirjoittaa tukisivuillaan, että jotkut ovat päässeet jumituksesta poistamalla ja asentamalla uudelleen moninpelipäivityksen. Tämä onnistuu konsolin päävalikosta (Game Data Utility, ei Save Data).

Toisille apua on tuonut oman hahmon poistaminen ja uuden luominen. Tämän voi tehdä pelin Online-tabista löytyvästä Swap Character -valikosta.

GR:n pikatestin perusteella uuden hahmon luominen voi ainakin oikaista bugin, jossa ensimmäisen kisan välinäytös toistuu kahdesti ja tämän jälkeen peli jumittuu "waiting for other players" -ruutuun.

Valitettavasti nämäkään jipot eivät ole idioottivarmoja ratkaisuja. Joissain tapauksissa muuriksi muodostuneen ensimmäisen kisan yli pääsee vain yrittämällä tarpeeksi monta kertaa uudelleen.

Ongelmat liittyvät ainakin osittain palvelimien ruuhkautumiseen. Rockstar aikoo jatkaa korjauksien etsimistä, kunnes kaikki pääsevät sujuvasti pelaamaan.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä