Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Ei hyvitysrahaa GTA Onlineen vielä tällä viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on joutunut syömään sanansa GTA Onlinen Stimulus Packagen julkaisusta. Studion mukaan pelistä on korjattava vielä muutamia bugeja, ennen kuin hyvitys jaetaan. Korjauksilla halutaan varmistaa, ettei hyvitys katoa pelaajien tileiltä bugin takia.

Viikko sitten studio ilmoitti, että ensimmäinen osa puolen miljoonan pelirahan hyvityksestä tulisi tällä viikolla, mutta nyt hyvitys näyttäisi tulevan aikaisintaan ensi viikolla, jolloin seuraava korjauspäivitys on määrä julkaista.

GTA Onlinen ongelmista huolimatta Rockstar ei ole luopunut suunnitelmastaan laajentaa peliä. Marraskuun alussa peliin on määrä ilmestyä Beach Bum Pack, joka tuo rantahenkisiä ajoneuvoja ja uusia aseita sekä moninpeliin että yksinpeliin. Mukana on myös uusia asuja ja tehtäviä moninpeliin.

Marraskuussa Rockstar aloittaa myös Social Club Event -viikonloput, joihin osallistumalla voi voittaa erityisiä bonuksia peliin. Lisäksi tänä vuonna on määrä julkaista ensimmäinen osa Content Creatorista, joka mahdollistaa omien tappomatsien ja kisojen suunnittelun ja jakamisen. Parhaimmat voivat saada jopa Rockstarin virallisen suosituksen.

Moninpeli-heisteille ei vielä annettu aikataulua, mutta Rockstar lupaa kertoa siitä tarkemmin tulevalla viikolla.

Grand Theft Auto V
Kuva Beach Bum Packistä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä