Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 4

Dice kompensoi Battlefield 4:n ongelmia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 4:llä on ollut rankka julkaisu. Sitkeät bugit ovat tuskastuttaneet monia ja viivästyttäneet pelin lisäosia. Nyt Dice on ilmoittanut antavansa faneille vähän hyvitystä hutiloinneistaan koko helmikuun kestävän Player Appreciation -kampanjan puitteissa.

Luvassa on esimerkiksi Battlepack päivässä pelkän sisäänkirjautumisen vaivalla. Yhteisöä herätellään myös Community Missioneilla, joissa kerätään kollektiivisesti esimerkiksi dog tageja tietyn määräajan puitteissa. Tehtävät avaavat arvokkaimpia Gold Battlepackejä.

Niitä, jotka ovat pudonneet pelin kelkasta kokonaan, houkutellaan takaisin Shortcut-bundleilla, jotka asentamalla saa välittömästi suuren osan lukituista aseista ja kranaateista.

Kuukauteen mahtuu myös yksi Double XP -viikonloppu kaikille ja ylimääräinen Double XP -viikonloppu Premium-jäsenille.

Mitä itse pelin parantamiseen tulee, Dice on ehostamassa nettikoodia tehdäkseen moninpelikokemuksesta "tiukemman" ja julkaisemassa Battlefield 3:sta tutun Platoons-toiminnon, joka tukee klaaneja.

Battlefield 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Battlefield 4 - China RisingScore

Battlefield 4 - China Rising

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Uuden Battlefieldin mukana seuraavat väistämättä uudet karttapaketit. Niistä ensimmäisenä rantautui China Rising.

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Taistelu vuoden parhaan sotapelin tittelistä käy kuumana. Dice lyö tiskiin vakuuttavan moninpelin, mutta yksinpeliksi Battlefield 4:stä ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä