Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Entinen Mob Wives -tähti haastaa Rockstarin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on kerännyt haasteita kirjavilta tahoilta Grand Theft Auto V:n tiimoilta. Nyt tähän listaan voidaan lisätä yksi entinen Mob Wives -tähti.

Karen Gravano on Salvatore "Sammy the Bull" Gravanon tytär sekä Mob Wives -televisiosarjan tähti. Gravano haluaa nyt haastaa Rockstarin oikeuteen 40 miljoonasta taalasta, koska Rockstar on hänen väitteidensä mukaan käyttänyt hänen elämäntarinaansa ja kasvojaan Grand Theft Auto V:ssä.

Lakimiehet väittävät, että pelihahmo Antonia Bottino lainaa suoraan Gravanon tarinasta. Gravanon isä vasikoi poliisille ja auttoi John Gottin pidätyksessä, aivan kuten Bottinon isä teki GTA V:ssä. Bottino myös esiintyy Wise Bitches -televisiosarjassa, joka on tietysti parodia Mob Wivesista.

New York Daily Newsin hankkimat lakidokumentit kertovat, että Gravano kunnioittaa syvästi GTA V:n kirjoittajia sekä kehittäjiä, mutta hänen ainutlaatuinen tarinansa kuuluu hänen kerrottavakseen. Samoissa papereissa todetaan myös, että jos Rockstar olisi osannut kysyä lupaa, olisi tällainen sotku voitu välttää melko helposti.

Grand Theft Auto V
"Onpa teillä siisti pelistudio. Olisi tosi ikävää jos sille sattuisi jotain..."

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä