Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls Online

Bethesda vahvisti Elder Scrolls Onlinen myöhästymisen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aiemmin uumoiltu The Elder Scrolls Onlinen konsoliversioiden lykkääntyminen on osoittautunut pitäväksi. Bethesda vahvisti MMO-pelin myöhästyvän noin puolella vuodella PS4:llä ja Xbox Onella laitteiden erityispiirteisiin vedoten.

"Järjestelmiemme yhdistäminen konsolivalmistajien verkkoihin - jotka ovat erilaisia kuin PC:llä ja myös erilaisia keskenään - on ollut haastavaa", virallisessa tiedotteessa perustellaan.

Bethesdan mukaan vaikka konsolikäännöksissä on päästy eteenpäin, ne eivät ole julkaisukunnossa kesäkuussa niin kuin aiemmin povattiin.

Konsoliversiota odottaneet yritetään nyt ohjata aloittamaan peli PC:llä ja jatkamaan sitä myöhemmin konsolilla. Kaikki, jotka ovat hankkineet PC-version kesäkuun loppuun mennessä, voivat ostaa konsoliversion vain 15 euron lisähintaan.

Version saa valita vapaasti, mutta se toimitetaan ladattavassa muodossa. Hintaan kuuluu myös hahmon siirto PC:ltä konsolille sekä 30 päivää pelioikeutta.

The Elder Scrolls Online

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kavereiden kanssa seikkailu on hauskaa niin kuin muissakin MMO-peleissä. TESO ei kuitenkaan hengi deluxe-tunnelmaa, jota kuukausimaksullisuus antaisi odottaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä