Suomi
Gamereactor
uutiset
Superhot

Superhotti räiskintä iski Kickstarteriin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

"Hei, me ollaan Superhot ja me tehdään peliä Superhot." Ei niin lupaava ensireaktio hälvenee naamalta nopeasti, kun tajuaa, että pelissähän on ihan ainesta.

Kyse on ensimmäisen persoonan räiskinnästä parilla jännällä twistillä. Ensinnäkin pelissä tapahtuu vain silloin, kun pelaaja liikkuu. Aika on sidoksissa pelaajan liikkumiseen. Liikkuminen täytyy hoitaa taktisesti, jotta pääsee ampumaan vastustajia joutumatta itse ammutuksi. Mokoma on myös kuorrutettu persoonallisella pelkistetyllä visuaalisella tyylillä, joka tuo vähän mieleen Mirror's Edgen olematta kuitenkaan alkuunkaan samanlainen.

Superhot debytoi jo viime syksynä prototyypin muodossa, mutta hyvän palautteen johdosta kehitystiimi haluaa rakentaa siitä täysimittaisen kokemuksen, jossa on tarinavetoinen kampanja ja loputon areenamoodi. Suunnitelman toteuttamiseksi projekti on isketty Kickstarteriin, jossa 30 päivän aikana pitäisi saada kasaan 100 000 dollaria. Määrästä jo kolmannes on saavutettu.

"Kaikki rahat käytetään suoraan lisätyövoiman palkkaamiseen ja tarvittavien kehitystyökalujen hankkimiseen", ohjelmoija Luke Spierewka kertoi Gamereactorille.

Jos joukkorahoituskampanja onnistuu, Superhot julkaistaan kesällä 2015. Kehitys suuntautuu tällä hetkellä yksinomaan PC-alustoille, mutta Spierewkan mukaan halua olisi kääntää peli konsoleillekin, kunhan se on saatu valmiiksi.

HQ
SuperhotSuperhotSuperhot

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
SuperhotScore

Superhot

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Arviossa superkuuma pulmaräiskintä PC:llä.

0
Superhot ilmestyi tänään Xbox Onelle

Superhot ilmestyi tänään Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Kehittäjä Superhot on tänään julkaissut nimikkopelinsä Superhotin myös ensimmäiselle konsolille. Pelihän teki jo vaikutuksen helmikuussa PC:llä, mutta tästä päivästä...



Ladataan seuraavaa sisältöä