Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA V: Playstation 3 vastaan Playstation 4

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar julkisti E3-messuilla sen, mitä monet odottivat: Grand Theft Auto V on tulossa PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille tänä syksynä. Studion mukaan uudet versiot ovat aiempia prameampia, sillä mukaan saadaan enemmän yksityiskohtia, animaatioita ja elämää.

Nyt GTA-yhteisö on luonut PS4-trailerin uudelleen PS3:lla, mikä käytännössä paljastaa aika hyvin, minkä suuruisista eroista puhutaan. Video on nähtävillä Youtubessa.

Esimerkiksi luonnonmaisemissa eron huomaa selvästi. PS3-version metsä on lähes kalju, kun taas PS4:llä maisema on täynnä pitkää heinikkoa ja eläimiä. Kaupungin liikenteessä on selvästi enemmän autoja, ja autot ovat huomattavasti yksityiskohtaisempia.

Lisäksi valaistus ylipäätään on uudella sukupolvella parempi. Se auttaa luomaan vivahteikkaamman ilmapiirin läpi koko pelin ja syventämään monia yksityiskohtia.

Grand Theft Auto V
Liikenteen määrässä on todella huomattava ero.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä