Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Rockstarin kädenjälki sai Hideo Kojimankin polvilleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V:n "next-gen-versio" julkistettiin viimein E3:ssa, eikä allekirjoittanut ollut ainut, joka yllättyi visuaalisesta harppauksesta. Metal Gear -suunnittelija Hideo Kojima vaikuttui näkemästään niin, että alkoi epäillä yltääkö hän samaan Metal Gear Solid V: The Phantom Painissa. Myös se panostaa avoimeen maailmaan, joskin eri näkökulmasta.

"Yritän luoda avoimen maailman hiippailupelin", Kojima muistutti. "Mutta mitä Rockstar on luonut ja se maailma, jonka he ovat luoneet, on supervaikuttava, ja itse asiassa nähtyäni PS4-version muutama päivä sitten masennuin hieman. Sillä ei ole mitään tekemistä pelisuunnittelun kanssa - kyse on vain minusta. PS4-trailerin laatu teki todella vaikutuksen."

GTA V julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle syksyllä, ja Kojiman viittaama traileri on alla. The Phantom Pain seuraa aikaisintaan ensi vuonna.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä