Suomi
Gamereactor
uutiset
Areal

Areal sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

S.T.A.L.K.E.R. -pelisarjan henkinen perillinen Areal on saanut Kickstarter-tavoitteensa täyteen, ja sillä on vielä pari päivää aikaa jatkotavoitteiden kurottelemiseen. Kuvio eroaa perinteisestä siinä, että rahoituksen onnistuminen oli tässä tapauksessa parin suuren lahjoittajan käsissä.

Arealista ja sitä kehittävästä West Gamesista on ollut liikenteessä kaikenlaisia epämääräisiä huhuja, ja myös koko Kickstarter-kampanjan todenmukaisuutta on ehditty epäillä. Kehittäjät ovat vastanneet epäilyksiin sättimällä mediaa.

Suurempia vaikeuksia ukrainalaiselle studiolle ovat kuitenkin aiheuttaneet venäläiset nettiröllit, jotka ovat tehneet parhaansa kehittäjien häiritsemiseksi.

Tilanne on tiivistetysti "aika itäblokki", eli selkeitä vastauksia on mahdotonta kaivaa tässä vaiheessa esille. Oheiset uudet kehittäjävideot tarjoavat kuitenkin silmäyksen kehittäjiin itseensä sekä tietysti Arealiin.

HQ
HQ
Areal

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Areal sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen

Areal sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

S.T.A.L.K.E.R. -pelisarjan henkinen perillinen Areal on saanut Kickstarter-tavoitteensa täyteen, ja sillä on vielä pari päivää aikaa jatkotavoitteiden kurottelemiseen.



Ladataan seuraavaa sisältöä