Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny

Destinyn kuuden hengen raidit ovat vain kavereille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bungien Luke Smith on kertonut haastattelussa, että Destinyn kuuden miehen raidit nojaavat puhtaasti pelaajan kaverilistaan, eikä niille koota satunnaisporukoita.

Bungie ei ole aiemmin puhunut paljoa näistä raideista, jotka ovat siis erillisiä ns. Strike-tehtävistä. Smithin mukaan ne ovat haastavia parin tunnin koitoksia, jotka vaativat ehdottomasti yhteispeliä ja kommunikaatiota pelaajien välillä. Tämän vuoksi Bungie ei haluakaan jättää niitä satunnaisryhmien varaan.

Smith lupaa, että Destinyn raideissa pelaajia vaaditaan tekemään asioita, joita heiltä ei ole koskaan aiemmin vaadittu ampumapeleissä.

Smith kertoi samaisessa haastattelussa myös, että Destinyn ns. endgame - johon myös nämä raidit kuuluvat - alkaa osittain jo tasolta 20. Tuolloin ensimmäinen osa tarinasta on saavuttanut päätöksensä, mutta pelaajaa vedetään takaisin pelin pariin päivittäisillä ja viikottaisilla tapahtumilla.

Destiny

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Destiny: The Taken King (DLC)Score

Destiny: The Taken King (DLC)

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Destiny 2.0 on uusi, uljas painos Bungien scifi-räiskinnästä, mutta miltä näyttää sen kruunava The Taken King -lisäosa?

0
Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

Destiny 2 pyrkii palkitsemaan veteraanit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bungie suunnittelee erilaisia tapoja muistaa alkuperäisen pelin veteraaneja. Ehdot suorittaneet saavat käyttöönsä erityisiä emblemejä. Niiden ulkonäön pääsee katsomaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä