Suomi
Gamereactor
uutiset
Hellraid

Hellraid sai uuden pelimoottorin - katso miltä demonien lahtaus näyttää nyt

20 minuutin mittainen video esittelee mm. taistelumekaniikkoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dying Light ei ole ainoa peli, joka Techlandillä on tällä hetkellä työn alla. Tämä Dead Island -pelisarjan luonut studio työstää myös peliä nimeltä Hellraid, jossa pätkitään infernon asukkeja joko yksin tai kavereiden kanssa. Viime vuonna julkistettu peli on lipsunut yhä kauemmas tulevaisuuteen, ja uutisoimme aikaisemmin tänä vuonna pelin viimeisimmästä myöhästymisestä. Silloin syyksi mainittiin siirtyminen uusille konsoleille, sekä pelin päivittäminen uuteen Chrome Engine 6 -pelimoottoriin, joka nähdään Hellraidin lisäksi toiminnassa myös tulevassa Dying Light -pelissä.

Aikaisemmissa pelistä nähdyissä videoissa Hellraid on pyörinyt Techlandin vanhalla Chrome Enginellä, mutta nyt pelistä on julkaistu uutta Chrome Engine 6 -pelimoottoria esittelevä video. Kyseessä ei ole pelkkä teknologiademo, vaan noin 20 minuutin mittaisessa videossa tutustutaan pelin ensimmäiseen tasoon ja taistelumekaniikkoihin.

Hellraidin tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta se tullaan julkaisemaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle ensi vuoden puolella. Tietokoneilla pelaavat pääsevät siihen käsiksi jo tänä vuonna, sillä pelistä aiotaan julkaista Early Access -versio Steamissä.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä