Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 15

Uusi Änäri päivittyi Xbox Onella ja Playstation 4:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Electronic Artsin NHL 15:n ensimmäinen ilmainen sisältöpäivitys eli suoraviivaisesti nimetty "Free Content Update #1" on ilmestynyt ja nyt ladattavissa PS4:llä ja Xbox Onella. Päivitys lisää peliin muutamia ominaisuuksia, joiden puutetta kummasteltiin kovasti pelin julkaisussa muutama viikko takaperin.

Päivitys pitää sisällään Playoff-pelimoodin, jossa voi muodostaa 16 joukkueen offline-turnauksen, valmentajan neuvot Be a Pro -peleihin, otteluiden jälkeiset tähtiarviot sekä pieniä parannuksia Hockey Ultimate Team -pelimuotoon.

EA on luvannut lisää päivityksiä syksyn aikana. Lokakuussa tiedossa on muun muassa Online Team Play ja GM Draft. Ensimmäisen päivityksen sisällöstä ja tulevista ominaisuuksista voi lukea tarkemmin EA Sportsin sivuilta täältä.

Muista myös lukaista läpi Gamereactorin avustajan Kimmon mietteet pelin parista. Alta voi myös tsekata PS4-versiosta nappaamiemme kuvankaappauksia.

NHL 15
NHL 15NHL 15
NHL 15
NHL 15

Aiheeseen liittyviä tekstejä

NHL 15Score

NHL 15

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

NHL-pelit ovat viimein uuden sukupolven kynnyksellä. Alustojen tehot näkyvät grafiikoissa, mutta eivät pelin muissa ominaisuuksissa.



Ladataan seuraavaa sisältöä