Suomi
Gamereactor
uutiset
OlliOlli 2: Welcome to Olliwood

Roll7 julkisti OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Indiefirma Roll7 on julkaissut tiedotteen, jossa se vahvisti OlliOlli 2: Welcome to Olliwood:n olevan työn alla. Skeittipeli nähdään PS4:llä ja PS Vitalla ensi vuonna ja se sisältää runsaasti pelattavuutta parantavia ominaisuuksia. Peliin lisätään muun muassa erilaisia ramppeja, hyppyjä ja eeppisen kokoisia mäkiä. Nämä mahdollistavat valtavat ilmakombot ja vaihtoehtoiset etenemisreitit. Liikkeiden ketjutusta on myös parannettu ja esimerkiksi grindauksesta toiseen vaihdot onnistuvat sujuvasti.

Peli sisältää viisi uutta maailmaa, 50 uutta amatööri- ja ammattilaistasoa, 250 haastetta, sekä erilaisia pelitiloja kuten Daily Grind ja Spots Mode.

Julkaisu tapahtuu ensi vuoden puolella ja OlliOlli 2: Welcome to Olliwood julkaistaan sekä PS4:lle että PS Vitalle. Saimme käsiimme myös muutaman kuvan ja lyhyen trailerin, jotka voi katsoa alta. Reilun puolen minuutin video on erittäin tiivis paketti, joka esittelee nopeasti pelin uudistukset.

HQ
OlliOlli 2: Welcome to Olliwood
OlliOlli 2: Welcome to OlliwoodOlliOlli 2: Welcome to Olliwood

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Vaativa arcadeskeittaus pomppaa myös PC:lle

Vaativa arcadeskeittaus pomppaa myös PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood on peli, joka arvion mukaan tuhoaa sekä peukalot että peliohjaimet. Nyt tämä skeittauspeli näyttää loikkaavan myös PC:lle, sillä se...



Ladataan seuraavaa sisältöä