Suomi
Gamereactor
uutiset
DayZ

DayZ tulossa PC:n ja PS4:n lisäksi myös muille alustoille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DayZ on ollut kehityksessä jo melkoisen tovin, eikä valmista näy tulevan siitäkään huolimatta, että peli on edelleen merkitty saapuvaksi tänä vuonna. Myös pelin alustat ovat vielä kovin epäselviä. Se on tällä hetkellä vahvistettu ainoastaan PC:lle ja PS4:lle, mutta alkuperäisen modin luojan Dean "Rocket" Hallin mukaan se saattaa hyvinkin saapua Xbox Onelle sekä mahdollisesti muillekin alustoille.

"DayZ on takuulla monialustajulkaisu. -- Se on Bohemia Interactiven selkeä visio. Paljastamme pian mille muille alustoille peli on tulossa", kertoi Hall EGX-tapahtumassa.

Mielenkiintoista nähdä milloin ja missä muodossa peli olisi viimein tulossa. DayZ oli pari vuotta sitten suorastaan ilmiö, mutta onko aika ajanut siitä jo ohi. Kerro oma mielipiteesi asiasta kommenteissa.

DayZ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Bohemia kuoppasi DayZ-studion

Bohemia kuoppasi DayZ-studion

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bohemia Interactivella kesti melkein kahdeksan vuotta saada DayZ valmiiksi, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Nyt sitten työn tehnyt Bratislavan studio on...

0
DayZ PS4:lle huomenna keskiviikkona

DayZ PS4:lle huomenna keskiviikkona

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

DayZ aloitti elämänsä Arma-pelin modina, mutta vuosia sitten Bohemia Interactive päätti työstää pelin omaksi projektikseen. Pitkän, huomattavan pitkän ajan jälkeen peli...



Ladataan seuraavaa sisältöä