Suomi
Gamereactor
uutiset
Rock Band 4

Harmonix: Rock Bandin jatko-osalle on edelleen kysyntää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harmonixin PR-vastaava Nick Chester kertoi Forbesin haastattelussa Rock Band 4:n mahdollisuuksista. Hänen mukaansa fanit suorastaan vaativat heitä tekemään sarjalle jatkoa, mutta projekti ei missään tapauksessa ole helppo.

"Kolme vuotta Rock Band 3:n julkaisun ja "musiikkipelien kuoleman" jälkeen kirjaimellisesti sadat tuhannet ihmiset pelaavat sitä vielä kuukausittain", Chester kommentoi. "Emmekä me ole julkaisseet ladattavaa sisältöä pitkiin aikoihin. Kyseessä on erittäin aktiivinen fanijoukko, joka on edelleen kiinnostunut siitä."

Chester kertoi myös, että asiasta kysytään häneltä jatkuvasti. On sama mitä Harmonix on kehittämässä, niin aina seuraa kysymys myös seuraavasta Rock Band -pelistä.

"Kävin syyskuussa Gamestopin konferensissa esittelemässä Fantasiaa, ja minulle kerrottiin asiakkaiden kyselevän jatkuvasti Rock Band -sarjan tulevaisuudesta", Chester kertoi. "Jos jälleenmyyjät kuulevat tällaisia kommentteja, se kertoo jostain. Ehkä pelaajat ovat valmiita uuteen osaan."

Mies ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan onko studio oikeasti vielä työstämässä tai edes suunnittelemassa sarjan neljättä osaa. Chesterin mukaan asiassa on todella paljon huomioon otettavia seikkoja, kuten syheröiset musiikin tekijänoikeuskysymykset, mutta studio olisi enemmän kuin halukas käymään pelin kimppuun joskus tulevaisuudessa.

Rock Band 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Rock Band 4Score

Rock Band 4

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

On taas aika lähteä kiertueelle, mutta onko keikkabussissa enää renkaita?

0
Harmonix irtisanoo lisää väkeä

Harmonix irtisanoo lisää väkeä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Harmonixilla ei pyyhi hyvin. Rock Band 4 ei saavuttanut toivottua menestystä, eikä paljoa paremmin pärjännyt myöskään Rock Band VR. Nykyään yhtiö tekee lähinnä...



Ladataan seuraavaa sisältöä