Suomi
Gamereactor
uutiset

Space Engineers ja The Stanley Parable rikkoivat miljoonarajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Indie-pelien osalta kuului tänään myös positiivisia uutisia, kun kahden pienen pelin myyntisaldon kerrottiin rikkoneen miljoonan myydyn kopion rajan.

Päivän sankarit ovat Keen Software Housen avaruusrakentelupeli Space Engineers sekä viime vuoden mielenkiintoisimpiin tapauksiin kuuluva The Stanley Parable. Etenkin jälkimmäiselle, Davey Wredenin yhden miehen projektille, luku on suorastaan sensaatiomainen suoritus. Mies kiittelikin pelaajakuntaa vuolaasti Twitterissä: "Muutama vuosi sitten kukaan ei tiennyt kuka olin, ja nyt The Stanley Parable on myynyt yli miljoona kappaletta. Sydämelliset kiitokset."

Space Engineersin saavutus ei sekään ole lainkaan hassumpi. Peli on nimittäin edelleen Early Access -vaiheessa, mutta viime aikojen onnistuneet alennuskampanjat ovat lisänneet pelin suosiota valtavasti.

"Haluamme omistaa tämän saavutuksen faneillemme, joiden kannustus ja aktiivinen osallistuminen ovat tehneet asian mahdolliseksi", kertoi Keen Software Housen toimitusjohtaja Marek Rosa Blue's Newsille.

Oletko ehtinyt pelata näitä kahta menestyspeliä? Kerro mielipiteesi niistä meille kommenteissa.

Space Engineers ja The Stanley Parable rikkoivat miljoonarajanSpace Engineers ja The Stanley Parable rikkoivat miljoonarajan


Ladataan seuraavaa sisältöä