Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us

The Last Of Us saa GOTY-version marraskuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Last of Us on loistava peli, ja siitä julkaistiin vastikään uusittu versio PS4:lle. Nyt vanhemman pleikkarin omistaville on tiedossa iloisia uutisia, sillä PS3:lle julkaistaan marraskuussa pelin ns. Game of the Year -versio. Se sisältää peruspelin lisäksi myös kaikki suuret lisäosat. Asiasta tiedotettiin Playstationin virallisessa blogissa.

Paketista löytyy täyden kympin arviossamme napannut Left Behind -lisäosa, joka lisää pelin tarinaan sen viimeisen puuttuvan palasen. Grounded lisää puolestaan yksinpeliin entistä hankalamman vaikeusasteen. Viimeinen lisuri Abandoned Territories & Reclaimed Territories lisää moninpelin puolelle kahdeksan uutta karttaa.

The Last of US: Game of the Year -versio julkaistaan 11. marraskuuta PS3:lle ja sen hinnaksi ilmoitettiin 39,99 euroa. Nyt on viimeistään hyvä aika kokea tämä apokalyptinen selviytymisseikkailu, mikäli et ole vielä ehtinyt sitä tehdä.

The Last of Us

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Maailman kaikki Vuoden Peli -palkinnot haalinut toimintaseikkailu tuodaan uudelle sukupolvelle ehostettuna ja tehostettuna.



Ladataan seuraavaa sisältöä