Suomi
Gamereactor
uutiset
Outlast 2

Kuumottavalle Outlast-kauhupelille luvataan jatkoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Indie-kehittäjä Red Barrels on paljastanut, että kauhupeli Outlast saa jatkoa. Studion toinen perustajista Philippe Morin kertoi Bloody Disgusting -verkkosivuston haastattelussa, että Outlast 2 on ollut kehityksessä heti ensimmäisen osan kesäisestä Xbox One -julkaisusta saakka.

Morin ei vielä halunnut kertoa pelin julkaisualustoista tai aikataulusta, mutta tämän mukaan se sijoittuu tarinallisesti uusiin kuvioihin. Mukaan luvataan myös runsaasti uusia hahmoja ja tapahtumapaikkoja.

"Saatamme palata Mount Massiven mielisairaalaan vielä jonain päivänä, mutta tällä hetkellä meillä on uusia ideoita ja teemoja, joita haluamme tutkia, ja uskon että meillä on käsissämme jotain todella erikoista", selitti Morin haastattelussa.

Mielenkiintoisen haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan täältä. Jos taas haluat tsekata miltä alkuperäinen Outlast näyttää, niin tsekkaa GRTV:n kuvaama pelisessio alta olevasta videosta.

Outlast 2
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Outlast-pelit tulossa Switchille

Outlast-pelit tulossa Switchille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Outlast ja Outlast 2 olivat molemmat riittävän suuria menestyksiä Red Barrelsille. Studion antaman Facebook-päivityksen mukaan tulossa on yhtä jos toistakin kauhupelien...

0
GR Livessä tänään Outlast 2

GR Livessä tänään Outlast 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viikonlopun ja huomenna häämöttävien Euroviisujen finaalin kunniaksi GR Livessä pelätään ihan huolella. Outlast 2:n brutaali maailma on silmien edessä. Liity mukaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä