LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset

      Sony: "PS4 johtaa edelleen Xbox Onea 2-1-marginaalilla"

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Playstation 4:n ja Xbox Onen myyntiluvuista liikkuu jatkuvasti heittelevää tietoa. Toisten lähteiden mukaan Xbox One on kirinyt PS4:n etumatkaa umpeen, kun taas osa tiedoista viittaa, ettei Microsoftin konsolit ole liikkuneet kauppojen hyllyiltä kovinkaan rivakasti.

      Tätä mieltä on myös SCEA:n elo Sonyn Yhdysvaltojen toimintaa johtavan Shawn Layden. Hän Venture Beatin haastattelussa, että PS4 johtaa edelleen Xbox Onea 2-1-marginaalilla, eikä Sonyllä ole aikomusta antaa kisassa yhtään periksi.

      "Joulusesongista on tulossa äärimmäisen kilpailullinen. Kaikki valmistajat pyrkivät lisäämään myyntiä niin paljon kuin pystyvät. Aiomme pistää parastamme tässä taistelussa", selitti Layden.

      Kun Laydeniltä kysyttiin heikoista ensimmäisen osapuolen pelivalikoimasta, nosti hän esille muun muassa Little Big Planet 3:n ja tulevat julkaisut:

      "Little Big Planet 3 on luonnollisesti kuuma yksinoikeuspeli. Meillä on katse jo tulevassa vuodessa, jossa odottaa Bloodborne ja The Order. -- Joulukaudella pelit ovat mitä ovat, mutta olen sitä mieltä että monialustajulkaisut näyttävät ja toimivat paremmin PS4:llä"

      Sony: "PS4 johtaa edelleen Xbox Onea 2-1-marginaalilla"


      Ladataan seuraavaa sisältöä