Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Advanced Warfare

CoD: Advanced Warfare on vuoden 2014 menestynein julkaisu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activisionin julkaisemasta Call of Duty -pelisarjasta voi olla montaa mieltä, mutta yksi asia siihen pätee mielipiteistä riippumatta. Se on julkaisijalle varsinainen rahasampo, jonka jokainen osa tuntuu takovan uusia myyntiennätyksiä. Sama pätee myös Call of Duty: Advanced Warfaren kohdalla, sillä yhtiön julkaiseman pressitiedotteen mukaan se on tähän mennessä vuoden parhaiten menestynyt viihdejulkaisu ja kaikkien aikojen parhaiten myynyt digitaalinen julkaisu.

"Call of Duty -sarja sai alkunsa vuonna 2003 ja sen jälkeen pelisarjan tuotot ovat olleet yhteensä yli 10 miljardia dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka laskisimme yhteen esimerkiksi Nälkäpeli-, Transformers-, Iron Man- ja Avengers-elokuvasarjojen keräämät voitot, ne eivät silti pääsisi samalle tasolle", toteaa Activision Blizzardin toimitusjohtaja Bobby Kotick. "Advanced Warfare on tuottojensa puolesta vuoden 2014 suurin viihdejulkaisu, sillä se ohitti kaikki tänä vuonna julkaistut elokuvat, musiikkijulkaisut tai kirjat."

Call of Duty: Advanced Warfare onnistui arvioijamme mukaan puhaltamaan uusia tuulia sarjaan, tosin mitään järisyttävän mullistavaa se ei kuitenkaan tarjonnut. Kannattaa käydä lukaisemassa arviomme, mikäli et ole vielä ehtinyt tutustua omakätisesti sarjan uusimpaan osaan.

Call of Duty: Advanced Warfare

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä