Suomi
Gamereactor
uutiset
The Crew

The Crew'ta ei pysty arvioimaan kunnolla ennen julkaisupäivää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uutisoimme marraskuun puolessa välissä Ubisoftin muuttavan toimintatapojaan Assassin's Creed: Unityn epäonnistuneen julkaisun jälkeen. He aikoivat muun muassa tarjota kuluttajille mahdollisuuden osallistua pelien betatesteihin sekä miettiä toimintaansa lehdistön suuntaan. The Crew'n tapauksessa ensimmäinen lupaus on täytetty hyvin, sillä pelistä on järjestetty useita suljettuja testauksia ja tänään käynnistyy sen kaikille avoin beta. Sen sijaan lehdistö pääsee testaamaan lopullista versiota vasta julkaisupäivänä.

Ubisoftin blogissa päätöstä selitetään pelin luonteella. Koska kyseessä on verkkomoninpeli, siitä ei voi saada kunnollista käsitystä ennen kuin verkossa on tuhansia pelaajia. Tokihan tämä on osittain totta, mutta perinteisesti toimittajilla on ollut mahdollisuus hypätä peleihin jo hieman ennen julkaisua testaamaan sen eri puolia. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan ole, joten ensimmäiset arviot nähdään aikaisintaan julkaisupäivänä. Ne tosin perustuvat todennäköisesti ennakkoversion tunnelmiin sekä lyhyeen testaukseen varsinaisen julkaisuversion kanssa.

The Crew -peli julkaistaan 2. joulukuuta PC:lle, PS4:lle sekä Xbox Onelle. Toivottavasti julkaisu menee hyvin tämän sosiaalisuutta korostavan autopelin kohdalla, eikä siitä tule Driveclubin kaltaista pannukakkua. Heinäkuussa kirjoittamassamme ennakossa esiintyi vielä ongelmia nettipuolen suhteen, mutta Ubisoft on testannut peliä ahkerasti tämän jälkeen. Nyt kannattaa siis suunnata avoimeen betaan testaamaan tätä kaahailua, sillä se on käytännössä ainoa mahdollisuus saada pelistä jonkinlainen käsitys ennen sen julkaisua.

Päivitys
Ubisoft julkaisi juuri päivitetyn lehdistötiedotteen, jonka mukaan arvioijat pääsevät testaamaan päivää ennen julkaisua. Serverit aukeavat 1. joulukuuta klo 13, joten lehdistö pääsee kruisailemaan vajaaksi vuorokaudeksi ennen varsinaista julkaisua.

The Crew

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
The CrewScore

The Crew

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Ubisoftin automaailma on valtaisa mutta harvaan asutettu leikkikenttä.



Ladataan seuraavaa sisältöä