LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Saints Row: The Third

      Saints Row:n Genki Manapultin aidonkokoinen jäljennös huutokaupassa

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Kuka muistaa vielä Genki Manapultin? Kyseinen kapistus julkaistiin ladattavana lisäsisältönä Saints Row: The Third -peliin ja nyt siitä on valmistettu todellinen erikoisversio. Volition on valmistanut ajoneuvosta täysikokoisen kaksoiskappaleen ja sen pohjana toimii vuoden 1956 Ford F-100. Tämä Manapult ei kuitenkaan käytä ammuksina ihmisiä, vaan sillä voi räiskiä t-paitoja. Autoon on asennettu ulkoiset PA-laitteet.

      Nyt tämä aparaatti on päätetty huutokaupata ja siitä saatavat varat lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle Wings for Life -järjestölle, joka pyrkii löytämään parannuskeinon selkäydinvaurioille. Autoa voi käydä katsomassa Ebayn kauppasivulta. Kirjoitushetkellä minimitarjous liikkui vajaan 8000 dollarin pinnassa. Huutokauppa päättyy 13. joulukuuta, joten aikaa oman tarjokusen tekemiseen on vielä vajaan viikon verran. Tosin postikulut ja tullimaksut voivat olla kohtuullisen kovat, mikäli Volitionin onnistuu taivuttelemaan lähettämään pirssin postin kautta.

      Saints Row: The Third

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      9
      Saints Row: The ThirdScore

      Saints Row: The Third

      ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

      Saints Row: The Third ei säästele paukkuja, vaan tykittää ruudulle toinen toistaan pähkähullumpia toimintakohtauksia.



      Ladataan seuraavaa sisältöä