Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption 2

Rockstar vastasi kysymykseen uudesta länkkäripelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar Games vastaili ahkerasti fanien kysymyksiin GTA V:stä ja esille nousivat myös muut pelisarjat. Yksi tiedustelu liittyi Red Dead Redemptioniin, ja sen mahdolliseen jatko-osaan. Rocktarin vastaus oli hieman kiertelevä, mutta toisaalta se ei myöskään ollut suoraan kielteinen:

"On hienoa nähdä niin paljon innostuneisuutta Red Dead -sarjaa kohtaan, vaikka Red Dead Redemptionin julkaisusta on kulunut jo lähes viisi vuotta. Olemme aikaisemminkin vastanneet näihin kysymyksiin, jotka käsittelevät sellaisten sarjojen jatko-osia kuten Red Dead Redemption, Bully ja L.A. Noire. Emme aina kiirehdi tekemään peleillemme jatkoa, mutta se ei tarkoita ettemmekö joskus silti palaisi niiden pariin. Meillä on niin paljon pelejä, joita toivoisimme tekevämme. Kaikki on kiinni resursseista ja ajoituksesta."

Rockstar lopetti perinteisellä tavalla kiittämällä faneja ja kertomalla, että heillä on ensi vuodeksi uusia ilmoituksia. Uutisoimme toukokuussa, että Take-Two pitää Red Deadia pysyvänä pelisarjana, joten jatkoa on luvassa jossain vaiheessa. Mitä arvelet, olisiko ensi vuonna aika palata villiin länteen?

Red Dead Redemption 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä