Suomi
Gamereactor
uutiset
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Huhu: Metal Gear Solid V:n julkaisupäivä paljastunut?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Metal Gear Solid V:n julkaisupäivästä ei ole kuulunut vielä mitään tietoa, tosin yksi arvaus ehdittiin jo esittää. Se perustui pelin kehittäjän Hideo Kojiman Game Awards -gaalassa käyttämään t-paitaan, jonka perusteella uusin Metal Gear nähtäisiin vasta ensi kesänä. Nyt asiasta on kuitenkin tarjolla uutta tietoa.

Microsoftin virallisilla verkkokaupan sivuilla näkyy listattuna Phantom Painin Xbox One -versio. Kyseessä on tosin kaupan Yhdysvaltalaiset sivut, mutta niiden mukaan MGS V julkaistaisiin Xbox Onelle 24. helmikuuta. Pelin listausta ei kuitenkaan löydy kaupan suomalaisilta sivuilta.

Ei kannata kuitenkaan vielä innostua liikaa, sillä kyseessä voi olla pelkästään uuden tuotteen listaus. Eli he ovat lisänneet pelin valikoimiinsa ja antaneet sen julkaisupäivämääräksi vain jonkin satunnaisen päivän. Todennäköisesti kyseisen sivun ei kuuluisi edes näkyä vielä kuluttajille, joten se saattaa kadota nopeasti eetteristä.

Mutta ainahan voi toivoa, joten toivottavasti tieto pitää paikkansa ja pääsemme nauttimaan pian Snaken uusista seikkailuista!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä