Suomi
Gamereactor
uutiset
Fahrenheit

Fahrenheitin uusiojulkaisu varmistui

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Viime viikolla uutisoimme sivustosta, joka näytti viittaavan Fahrenheit-pelin remasteroituun versioon tai jatko-osaan. Nyt Amazonin yhdysvaltalaisille sivuilla on ilmestynyt tuote, joka vahvistaa kyseessä olevan ensimmäisen pelin remasteroitu versio. Sivuston mukaan Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered julkaistaan PC:lle jo 29. tammikuuta ja hinnaksi ilmoitettiin 10 dollaria.

HQ

Pelin listauksessa julkaistiin myös muutamia ruutukaappauksia sekä tietoja sen sisällöstä. Kyseessä on HD-tarkkuuteen päivitetty leikkaamaton versio, jonka voi läpäistä tietokoneella nyt kätevästi peliohjaimen avulla. Amazon listasi myös konevaatimukset, jotka eivät ole kovin kummoiset:

Supported OS:   [Windows 8, Windows 7]
Processor:   Intel Core i3, AMD A10
RAM:   4 GB RAM
Hard Disk:   15 GB
Video Card:   Radeon HD 4450 / Geforce 8800 / HD 4400
Additional Requirements:   Supported Gamepads: Microsoft Xbox 360 Games for Windows (Wired), Microsoft Xbox 360 Games for Windows Wireless Controller with Adapter

Fahrenheitin kiusoittelevan sivun laskuri näyttää tällä hetkellä kahta päivää, joten virallinen ilmoitus asiasta saadaan todennäköisesti keskiviikkona. Jää nähtäväksi, julkistetaanko silloin pelin remasteroidun version saapuminen myös nykyisille konsoleille.

Fahrenheit
FahrenheitFahrenheit
FahrenheitFahrenheitFahrenheitFahrenheit

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä