Suomi
Gamereactor
uutiset

Legendaariselle roolipelisarjalle jatkoa lähes 30 vuoden tauon jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brian Fargo varmisti, että miehen ja Inxile Entertainmentin seuraava projekti ei liity tällä kertaa apokalyptiseen tulevaisuuteen. Hän haluaa tuoda uutta verta toiseen vanhaan pelisarjaan, sillä kiikarissa on luoda täysin uusi Bard's Tale. Fargo kertoi IGN:n haastattelussa, että Bard's Tale -sarjan projektit ovat hänelle aina hyvin henkilökohtaisia. Ne kun nostivat Interplayn aikoinaan kartalle ja mahdollistivat lisäksi Inxilen syntymisen.

Studiolla on kokemusta tästä sarjasta reilun 10 vuoden takaa, sillä silloin he julkaisivat uudelleen sen ensimmäisen osan. Tällä kertaa he haluavat kuitenkin jatkaa täysin tuoreelta pohjalta. Tämä tarkottaisi, että sarja saa jatkoa 27 vuoden tauon jälkeen. Edellinen osa oli vuonna 1988 julkaistu The Bard's Tale III: Thief of Fate, joten uusia bardin tarinoita ei ole kuultu kokonaiseen sukupolveen. Rahoitusta haetaan luonnollisesti Kickstarterin kautta, tosin kampanja ei ole vielä käynnissä. Fargo ei myöskään paljasta sen aloitusajankohtaa.

Uusi Bard's Tale ottaa mallia alkuperäisestä, mutta samalla siihen yritetään tuoda jotain omaperäisiä pelimekaniikkoja. Esimerkiksi taisteluihin luvataan aikaisempaa nopeampaa tempoa.

Miltä uutinen sinusta kuulostaa? Olisitko kaivannut enemmän Wastelandia, vai onko yhtiön suunnanvaihto toisen sarjan pariin tervetullut muutos?

Legendaariselle roolipelisarjalle jatkoa lähes 30 vuoden tauon jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä