Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed: Unity

Assassin's Creed -kisassa vuorossa tammikuun finaalihaaste

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorin "Assassin's Creed the Challenge" -haastekilpailu on edennyt jo neljännelle viikolle. Viikoittaisissa haasteissa etsitään sarjan suurimpia faneja ja tietäjiä. Osallistumalla mahdollisimman moneen haasteeseen sinulla on mahdollisuus napata itsellesi Assassin's Creed Grand Masterin titteli sekä makeita tavarapalkintoja, kuten hieno AC-huppari. Tämän hienon palkinnon nappasi viime viikolla käyttäjä nimeltään jakob3k. Hänen vastauksensa haasteeseen voi tsekata tästä.

Jos "Assassin's Creed the Challenge" ei ole vielä tuttu, niin siihen voi tutustua kätevästi GR Gamepediasta. Tämän viikon haastetehtävän löydät alta. Tällä viikolla kaikkien osallistujien kesken arvotaan hauska pelisarja-aiheinen muistikirja.

• Luo tai jaa vapaavalintainen video mistä tahansa Assassin's Creed -sarjan pelistä Gamereactorissa. Se voi olla hauska yhteensattuma, outo bugi tai yksinkertaisesti hieno yksittäinen suoritus.

• Lataa valitsemasi video Gamereactoriin tunnuksellasi omiin videoihin tai UserTV-sivuille ja jaa linkki siihen tämän uutisen kommentteihin.

Onnea matkaan!

Assassin's Creed: Unity

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä